onsdag den 22. juni 2011

Nye varer i butikken!


Der er kommet mange nye varer i butikken, alt i den skønne slidte stil med lidt råt ind over også!
Vi holder åbent i weekenden fra kl. 12.00 -16.00 Vi har netop fået mange fine store skabe ind i butikken, men også spiseborde har vi et godt udvalg af !
Mange Hilsner
Lene

tirsdag den 21. juni 2011

Har omrokeret lidt hist og pist i stuen.

Hey Girls :-)


På en måde startede dagen lidt trist, i og med jeg fik en opringning fra hospitalet!
Jeg skal ind og have foretaget nogen flere af de prøver, som jeg ellers allerede havde fået foretaget to tre gange før, men lægerne var ikke tilfredse med resultaterne, af de "gamle" biopsier...så det slog mig lidt ud. 
Det gør nemlig skide ondt for at sige det som der er, at blive klippet indvendig for at få taget de der kødlundser ud. Det er skú også lidt svært at blive ved at holde humøret oppe, når jeg nu bare havde regnet med at jeg ventede på at få en snarlig oprationsdato.
Men, jeg vil ikke lade mig slå helt ud, så jeg gik igang med at soterere i alle mine krea ting, gl. blonder, knapper, vintage stof osv osv. måtte bare have noget andet at tænke på, og det lykkedes faktisk ganske godt, for hvor er det skønt at man bare lige ved i hvilken kasse, der indeholder det man skal bruge, før ledte jeg efter det i en halv time mindst! 
Men ærligt så er jeg et ret stort rodehoved, så for mig er det virkelig en bedrift, at begynde at sortere i småtterier. Men  underlig nok så elsker jeg virkelig orden, trives ikke og hader rod og snavs, synes bare det er svært at nå det hele !!
Nå, men nok om mig, håber I har haft en dejlig dag og nydt bare det at være til :-)
Lige en kommentar til billederne, lampen på foto nr. 1 har jeg fået af nogen af mine kæreste venner, Kim og Bjørn med butikken K & Co klik:Fransk antik i den rå industristil stil.
Knus Lene
søndag den 19. juni 2011

Fin sommerdag med masser af sol.....og byger af regn!!! Sådan er dansk sommer også!!

Jeg har egentlig ikke så meget intellegent at skrive om idag !
Har bare været i haven og luge ukrudt og flytte lidt rundt på planterne.
Jeg overvejer snart et hyre en havearkitekt...men det koster jo en bondegård, selvom det sikkert i sidste ende, nok kan betale sig, med alle de fejlkøb og omflytninger jeg er ude i hver sommer.
Jeg er en hardcore impuls plante shopper.
 Jeg er dog blevet lidt bedre i år, for nu er jeg da begyndt at lede efter bestemte planter der passer sammen, og ikke bare købe en staude fordi den er smuk...men ærligt jeg kan ikke helt lade være alligevel, men det er da fremskridt at kunne begrænse sig lidt.

tirsdag den 14. juni 2011

Vi har fået mange gode nyheder til butikken + Simone og en god sommer ret!


Kære Alle.
Jeg har ikke blogget så meget i denne tid !

Vidste nemlig ikke rigtig, om jeg skulle indrage
 jer skønne piger, i at jeg har fået konstateret cancer og ikke altid er helt fit for fight! 

Grunden til at jeg er lidt ambivalent med at tale om det på bloggen er, at jeg fik den tanke, at når man logger på nettet og læser indretningsblogs, så er det for at blive i godt humør, underholdt, glad og få skønne indtryk og ideer, til ens eget hjem og have. 

Derfor var jeg i syv sind om jeg ville ødelægge den gode stemning ved at skrive om sygdom...men I kan altså tage det helt roligt, jeg skal nok lade være med at "hælde vand ud af ørerne" i tide og utide :-) Men nu ved I hvorfor der nogen gange er lidt længere mellem indlægene.


Simone, foto 1 er min ældste datter, hun har sammen med Bjarne, været mine helt fantastiske støtter i denne tid. Hvad skulle jeg dog gøre uden min dejlige familie og venner.

Bjarne havde lavet er rigtig dejlig lakse ret med grønne bønner den var helt MUMS!

Vi har fået rigtig mange nye varer og møbler i butikken!
Der er blevet virkelig hyggeligt pyntet op, med alle de nye (gamle) ting og sager skønne blomster til at sætte prikken over ièt.

Vi holder åbent i butikken her i weekenden kl. 12.00 til kl. 16.00 den 18-19/6

 Kram
Lene