onsdag den 9. december 2009

I dag har vi fået en masse nye møbler hjem!





Det er altid super spændende når vi får en lastbil hjem, proppet til randen med gamle møbler.
Vi får alt istandsat i Belgien. Møblerne har vi købt i både både Frankrig og Belgien, vi køber ind når vi er dernede på vores indkøbsture.

Alt samles sammen et sted, hvor det renoveres og males, hvis der er behov for det.

Det er derfor ekstra spændende når vi skal have det hele hjem, for det, der før lignede noget værre gammelt skrammel, er pludselig blevet til de fineste lækre møbler.
Det er også ret så ofte at jeg lige må "låne" et skab eller et bord i et stykke tid, jeg kan jo altid bare levere det retur igen og sætte det tilsalg, det er bestemt et af de goder der er ved at handle, med lige akkurat de møbler jeg godt selv kan lide!

I dag viser jeg et hortensia hjerte, ikke at det har noget med møblerne at gøre, men jeg er ikke helt klar med de foto jeg har taget idag af alle herlighederne som er kommet hjem på lageret, det viser jeg først imorgen.
Jeg elsker bare hortensia, det er den mest taknemmelige blomst at binde kranse af.
Der er også et foto af et højt gråt zinkkors som bare er super til de lange perlekæder.
Ha' en rigtig go'aften...gad vide hvad der kommer i fjerneren ;-)

4 kommentarer:

  1. Hallo,

    Vi er her igjen for å kjøpe nyre for våre pasienter og de har avtalt å betale god sum penger til alle som ønsker å donere en nyre for å redde dem og så. Hvis du er interessert i å være en donor eller du vil redde et liv, Du skal skrive oss på e-posten nedenfor.

    Dette er en mulighet for at du skal være rik ok, vi forsikrer og garanterer deg 100% sikker transaksjon med oss, alt vil bli gjort i henhold til lovgivende nyredonorer.
    Så kast bort ikke mer tid, vennligst skriv oss på irruaspecialisthospital20@gmail.com

    Irrua-spesialistundervisningssykehus.

    SvarSlet
  2. ABD, Iowa Şehrinde bulunan Iowa Lutheran Hastanesi'nden bir temsilciyim ve hastane idaresi tarafından internete nasıl işler yaptığımızı ve insan organlarının alımı ve satımı için bir yıl daha başladım. böbrek, Bu teklifle ilgileniyorsanız, lütfen aşağıdaki e-postayla bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin: Bağışçılarımıza iyi miktarda para telafi ediyoruz ve biz organlarda Cerrahi uzmanıyız ve bir bağışçı olarak risk yok. o.
    Ve bu bizim e-postamız:
    iowalutheranhospital@gmail.com
    Ayrıca, whatsapp +1 929 281 1248 numaralı telefondan bizi arayabilir veya bize ulaşabilirsiniz.

    SvarSlet
  3. Hej!!
    Vi har i øjeblikket brug for 5 nyredonorer til hastetransplantation, hver nyredonor kompenseres med et samlet beløb på $ 450.000,00 USD. Interesseret person bedes kontakte denne e-mail: doktor.michaellarry@gmail.com
    100% garanti.

    SvarSlet
  4. Hej!!
    Vi har i øjeblikket brug for 5 nyredonorer til hastetransplantation, hver nyredonor kompenseres med et samlet beløb på $ 450.000,00 USD. Interesseret person bedes kontakte denne e-mail: doktor.michaellarry@gmail.com
    100% garanti.

    SvarSlet

På forhånd tak fordi du vil bruge 1 min. på lige at smide en kommentar, en tanke eller ris/ros til bloggen:)
Hvis du har en blog, så send mig endelig et link...

Hjertlig Hilsen Lene

Thank you so much for leaving me a comment, some thoughts or feedback!- Means alot to me:)
Please send me a link to your blog and i will post it :)

XoXo
Lene