lørdag den 14. august 2010

Her er fotos fra vores 1. loppemarked på ruten ned gennem Europa.

Som I kan se på billederne, er det ikke kun goodies og musthaves, man finder rundt omkring på de forskellige loppemarkeder hernede.
 Det er nøjagtig som i Danmark, der er alt muligt blandet gods ind imellem hinanden.
Der er utroligt mange grimme ting også, meget er bras, efter min smag, men der er jo altid en eller anden, der render afsted, med finér kommoden, og den skrigende, forgyldte lysekrone fra 70èrne.

Men det er jo faktisk rigtig godt, at vi ikke alle har samme smag..for så, ville allle de ting, vi med hang til fransk landstil, skulle købe, blive super dyrt, det er jo den der hage med udbud og eftespørgelse.
Det er faktisk allerede blevet både blevet dyrere og sværere at finde de gode ting og sager, end da vi startede for snart 10 år  siden, der er virkelig rift om de gode ting!

  Men jeg synes, at vi var heldige denne gang, vi fandt nogen rigtig gode ting til butikken, bla. et skønt havesæt i jern og træ, skønne sten havekrukker, et gammelt gammelt børneløbehjul, fede kurve, fil de fer, vinduer med rammer og tandtakker i skøn patineret lyseblå farve fra 1800`tallet, porcelæn med god patina og en hel masse flere skønne sager,
 I kan godt glæde Jer, til at se det hele i butikken/netshoppen, det kan jo være at  I kan finde det I lige står og mangler af franske fund til hus og have.
Som altid når vi er afsted for at handle på markederne, gælder det om at løbe meget hurtig spidsrod ned gennem rækkerne med handlende. Man kan ikke sige, at de gode ting står i kø, for at blive købt! Nej, man  skal virkelig se godt efter, for at finde "guldet" og så er der bælgmørkt, når vi starter med at handle ind, midt om natten.

 Men at føle glæden, ved  lige at få øje på den ting, man bare ikke kan undvære til butikken eller til sig selv ( jeg køber kun, de ting, jeg selv gerne vil eje )  det er bare det hele værd.

På det her tidspunkt, hvor billederne er taget, er kl. omkring 10.00. Vi har været oppe i mere end 27 timer, og vi er så småt, ved at tænke på, at vende snuden, mod det billige Ibis hotel, som vi har bestilt hjemmefra.
Og OHHH, at se dyner, efter den lange tur herned, sammen med en vel overstået, men hektisk handel, ja, så er det begyndt, at værke lidt i de gamle muskler :-) 
Nå, men nu glæder jeg mig bare til at slappe lidt af, og sove :-) Kl. 3.00 inat ringer mobilen og vi skal på den igen, på et nyt marked, i en anden by.
Jeg kan allerede mærke det kribler i mig, af forventning, når jeg tænker på dagen imorgen, og alle de gode ting vi forhåbentlig finder igen i nat!!!
Både Bjarne og jeg, elsker at gå på loppemarkeder hernede, så det er skønt at vi kan dele oplevelserne med hinanden, der er også mange priser at huske på, indtil vi får det skrevet ind på listen, på computeren.
Har I lyst, til at følge med i vores lille tur hernede, kan I se flere indlæg, de næste par dage. Jeg tager flere billeder igen imorgen, denne gang skal I se nogen af vores nyindkøbte ting og sager.
Ha´en rigtig god lørdag.
Knus Lene

3 kommentarer:

 1. Whau!! der ville jeg godt være lige nu.Det kribler helt i fingerne.
  Håber i finder "Guldet".

  Knus Susi

  SvarSlet
 2. Vad kul det ser ut på den loppisen...skulle med vilja gå där och titta! kramis semlan

  SvarSlet
 3. Hej Lene, det ser godt nok spændende ud, håber I finder noget godt, fortsat god tur og glæder mig til at se mere. Hilsen Lisbeth

  SvarSlet

På forhånd tak fordi du vil bruge 1 min. på lige at smide en kommentar, en tanke eller ris/ros til bloggen:)
Hvis du har en blog, så send mig endelig et link...

Hjertlig Hilsen Lene

Thank you so much for leaving me a comment, some thoughts or feedback!- Means alot to me:)
Please send me a link to your blog and i will post it :)

XoXo
Lene