mandag den 16. august 2010

Indkøbsturen afsnit 2.

Her er lidt billeder af de indkøbte varer fra vores 3. og 4. markedsbeøg...hvad man måske kan ane på billederne er de taget i bulder mørke klokken kl. 4 om morgenen, jeg har lysnet dem meget på computeren.
Jeg er faktisk meget tilfreds, med alle vores indkøb, der er måske et par ting, eller 3, jeg ikke er så tilfreds med, da jeg så det rigtig efter, i dagslys, eller noget, jeg måske nok synes, vi har betalt, lige lidt for meget for, bla. en havebænk, som var lidt rådden i noget af træet, det kan laves og den er utrolig sød og speciel, men vi betalte nok lidt for meget for den ( 110 euro, han forlangte 125 euro) I forhold til det arbejde man har med reparationer og maling.

Når man handler steder hvor man betaler i euro, er priserne steget gevaldigt. Før hvor vi betalte i Franc var det en hel del billigere at handle ind, det kan vi se på den måde at der skal ca. 30-35 % flere penge til at betale en hel bil fyldt med varer. Selv den mindste lille "dims" koster efterhånden 10 euro! Men vi er jo nødt til at tage det i stiv arm, for varerne skal hjem til butikken, og ser man noget "guld" så må det bare købes!  Men, altså selvfølgelig inden for rimelighedens grænser.
Vi er kommet hjem igen til Frederiksværk SKØNT at ligge i sin egen seng igen :-)
Hele dagen idag er gået med at vaske alt af så det er pænt og rent til det skal over i butikken.
Fotografering og lægge på hjemmesiden bliver imorgen, så jeg håber vi "ses" igen på bloggen igen imorgen, hvor I kan se flere billeder af det indkøbte.
Knus Lene

2 kommentarer:

 1. Pragtfuld porcelænsdukke, og vandkanden...mums, desværre har jeg fået importforbud for vandkander her på parcellen -æv :-)

  SvarSlet
 2. i really like your blog! Please take a look at mine (:
  www.fashionfromheadtotoe.blogspot.com
  - Hope you want to follow me back!

  Xoxo

  SvarSlet

På forhånd tak fordi du vil bruge 1 min. på lige at smide en kommentar, en tanke eller ris/ros til bloggen:)
Hvis du har en blog, så send mig endelig et link...

Hjertlig Hilsen Lene

Thank you so much for leaving me a comment, some thoughts or feedback!- Means alot to me:)
Please send me a link to your blog and i will post it :)

XoXo
Lene