tirsdag den 21. september 2010

Efterårs ommøblering!

Hej Alle Sammen.

Vil bare vise lidt billeder herhjemme fra mig, selv efter jeg har fået lidt "nye" møbler og småting ind i huset.
Den gamle bænk i gangen, har stået hele sommeren ude i haven. Kluddetæppe er købt på loppis i Sverige ( elsker lilla) og det er netop det jeg godt kan li`ved tæppet, at det kun er i lilla nuancer. Tror jeg betalte 150,- kr. for det!

Puden er fra min butik, men jeg ved ikke, om den skal få lov at blive, farven passer godt nok, men måske jeg skal sy en pude af gamle tekstiler, som jeg er stor samler af...kan ikke gå på loppemarked uden at have et eller andet med hjem, i gamle klude som min mand siger :-) OK, jeg køber nok lidt raskere ind end jeg får syet noget af det!

Gardinet i gangen foran hoveddøren er faktisk et af mine syprojekter som er blevet til noget! Det er syet af en gammel håndbroderet hør dug, den er så fin og det giver en hel anden stemning end nye tekstiler! UPS! jeg vil ikke træde feks. alle Greengate elskerene over tæerne, men der skal være noget for enhver smag, og jeg kan faktisk også godt lide Greengate, farverne er bare lidt for friske herhjemme hos os.....men man ved jo aldrig om man skifter mening, det er sket før :-)
Det mørke skab i stuen det er rosafarvet indvendigt med gammel maling, rummer noget af mit fattigmandsølv. Det er fra vores butik.
Jeg er også, eller har været storsamler af fattigmandsølv, men jeg er begyndt kun at købe det, hvis det er sjældent og noget jeg aldrig har set før. Glæden ved bare at eje fattigmandssølv (det gamle) er skøn, men man skal jo heller ikke samle til bunke :-)

Håber alle har haft en dejlig dag :-)

Knus og Kram
Lene

Min lille Rosapige.

Et par gamle balletsko i en lavendel kasse, som jeg har fået af min veninde.Kæmpe meget gammel madonna billede, desværre med lidt reperationer og hår revner. Men pyt, jeg ved ikke helt endnu om jeg selv vil have det eller om det skal i butikken!

Det her er et gammelt belgisk billede i glas, med håndskrevne tekster. Også sat lidt i venteposition.
Gammelt spejl som helt sikkert bliver sat tilsalg på netshoppen, jeg skal bare lige låne det lidt :-) Det gør jeg tit, måske lidt for meget, synes mine piger! De klager ofte over, at de aldrig kan komme hjem, og så er alt, bare ved det "ganle" det er nok noget med tryghed hos far og mor.

2 kommentarer:

  1. Det ser super hyggeligt ud - lige min stil ;0)

    SvarSlet
  2. Ser fantastisk godt ud, Lene! Knus; Heidi

    SvarSlet

På forhånd tak fordi du vil bruge 1 min. på lige at smide en kommentar, en tanke eller ris/ros til bloggen:)
Hvis du har en blog, så send mig endelig et link...

Hjertlig Hilsen Lene

Thank you so much for leaving me a comment, some thoughts or feedback!- Means alot to me:)
Please send me a link to your blog and i will post it :)

XoXo
Lene