søndag den 19. september 2010

GIVE AWAY TIME!

Jeg har taget lidt foto fra vores butik i Frederiksværk. Der er ret så mange ting i butikken lige nu, så det ser måske lidt rodet ud fordi det stå lidt i lag....kunne virkelig godt bruge 50 kvm. mere plads,MINDST!

Jeg har tænkt mig at lave en lille GIVE AWAY for dem som  læser min blog og som vil komme og besøge mig i butikken.
Det vil foregå på den måde at man skal lægge en kommentar her på bloggen, om at man gerne vil komme forbi butikken og hente sin gave...der er selvfølgelig ingen købetvang, bare I fortæller hvilken blog I evt. har. Gaven er foreløbig lidt hemmelig, men den vil have en værdig af omkring kr. 150,- og jeg udlodder ialt 15 gaver. Jeg kan selvfølgelig godt afsløre at det er rene natur-velvære produkter, jeg sætter et foto på bloggen i næste uge af hvad det helt konkret er :-)
Vi slutter GIVE AWAY den 25. oktober.

Mange kærlige Hilsner

Lene


3 kommentarer:

 1. Hej Lene. Jeg ville elske at komme på besøg i din butik, men det er desværre lidt lang vej (jeg bor i Sønderjylland...). Flotte billeder fra butikken! Ha' en god uge! Knus; Heidi

  SvarSlet
 2. Hov, lige en ting mere - når du har billeder af giveawayen, skal jeg ikke så lægge et link ud (evt. også en indlæg) på DIB (hvis ja; kan du sende mig en e-mail på info@danskeindretningsblogs.dk)?

  SvarSlet
 3. Hej Lene.
  Jeg har netop fundt din blog. hvor er den skøn og inspirerende!
  Jeg vil rigtig gerne komme og se din butik. jeg er netop faldet for landstilen og har lige malet mine køkkenlåger i en dejlig madamblå!
  krydser mine fingre for en gave fra din butik :)
  -Anne
  anneruge@hotmail.com

  SvarSlet

På forhånd tak fordi du vil bruge 1 min. på lige at smide en kommentar, en tanke eller ris/ros til bloggen:)
Hvis du har en blog, så send mig endelig et link...

Hjertlig Hilsen Lene

Thank you so much for leaving me a comment, some thoughts or feedback!- Means alot to me:)
Please send me a link to your blog and i will post it :)

XoXo
Lene