onsdag den 29. september 2010

Maledag!

Jeg har fået malet et par ting idag. Bla. et par skodder og en blomsterstige. På første foto kan man se hvordan den så ud inden den blev malet og patineret.

Fik også lavet en gammel fyrretræsramme, som jeg har renset af for gammel maling, om til en opslagstavle. Jeg havde noget shabby chic stof liggene fra da vi var i USA for nogle år siden. Opslagstavlen skal min store datter Simone have, hun elsker ligesom jeg at pynte sin lejlighed med søde og hyggelige ting og sager!
Knus
Lene

tirsdag den 28. september 2010

Grønt til pynt og hygge!

Idag har jeg været lidt kreativ!
 Dagen startede ellers fuldstændig uden nogen form for inspirations mood overhovedet.
Men efter jeg havde været hos lægen, jeg skulle bare have taget nogen blodprøver, gik jeg ned i vores lille by der er kun består af een hovedgade og et meget kedeligt center fra `70èrne. Men der ligger faktisk en fantastisk god bager og jeg synes at Bjarne og jeg fortjente et lidt godt bagerbrød idag!
Vores bager laver de skønneste stenovnsbrød så det blev sådan et!
Lige over for bageren, ligge Super Best, som har en kiosk helt ud til gange, i centeret...og det er det her jeg prøver at komme frem til, jeg fik nemlig øje på et julemagasin, som jeg købte, uden at have bladret i det først.
Da jeg kom hjem og skulle hygge mig med te og godt brød, faldt jeg over en artikel med nogen vidunderlige billeder fra sidste års jul, hos butik Søster Flora i Greve. Det er fortrinsvis blomster der sælges, men der er også gamle franske møbler og småting. Butikken emmer af hyggelige opstillinger med blomster dekorationer og gamle ting. Det var ligesom billederne fra Søster Flora, som fik mig op af sofaen, og igang med at lave dekorationer og kranse.
Det ser bare så pænt ud, med grønt og blomster i ens hjem, på alle årstider, men måske man nyder det lidt mere i de mørke måneder.

Håber alle har haft en dejlig tirsdag!

KH Lene

:-

søndag den 26. september 2010

Sådan gik min søndag :-)

Billederne illustrerer meget godt hvad jeg har lavet idag. I butikken noget af dagen, gå tur et par gange med Dafhne, Eddie og Rosa og så mit haveprojekt! Det går ud på, at lave højbede i lærketræ til grøntsager og krydderurter. Det må I se når det er færdigt, lige nu ligner det ikke noget jeg er særlig stolt af, men det tager form og skal være klar så vi kan så til foråret.


Håber I alle er klar på at tage fat på endnu, en forhåbentlig god uge.

Knus

Lene

lørdag den 25. september 2010

Sypige tips fra amerikanske blogs. Romantik så det driver :-)


Vil lige skynde mig at skrive at jeg ikke har lavet disse fine ting!

Babyskoene har jeg med, fordi jeg elsker alt muligt petit, er blevet ret hooked på små, rigtig gamle sko!!

Sidst vi var på indkøbstur, til Frankrig, købte jeg også en gammel gammel gyngehest, det bliver et temmelig stort projekt at redde den, men jeg kunne ikke stå, for de grå faver den havde, den mangler godt nok både ører, hale og man.
 En lille fin dukkevogn blev det også til, i en skøn patineret grå farve og en dukkeseng for det ikke skal være løgn, i træ, også  i samme farve, patineret grå!
Gad vist, om det er fordi jeg er ved, at komme i mormor alderen, at jeg køber alt det gamle legetøj. Det er det sku` nok :-) 

Synes også at det, er rigtig fint, at bruge vintage tekstiler og broderier til at skabe unika, lige mig...selvom jeg ikke selv er så dygtig til at sy. Der er en tilfredsstillelse i at kunne se noget, kan blive til noget smukt, i smådele og så få det stykket sammen til en unik helhed.
Hvis I går ind på disse to amerikanske blogs kan I klikke jer videre til alle mulige kreative blogs inden for ideer til syning i vintage textiler. Virkelig et eldorado for syelskere!


Ha`en rigtig god weekend
Lene

fredag den 24. september 2010

Ideer til smukke vinterdekorationer.

De materialer der er brugt til disse kranse er alle sammen noget man selv kan finde i naturen netop nu.


Jeg har fundet billederne på http://www.isabellas.dk/ Hvor der er rigtig mange skønne ideer til Gør det selv projekter og indretning i country stil.
Kram
Lene


onsdag den 22. september 2010

Aftenhygge med stearinlys, gamle lygter og blomster ved hoveddøren.

Noget af det bedste jeg ved er at pynte op udendørs med gamle loppefund og skønne efterårsplanter. Jernbordet er et gammelt gasbord, hvor kaklerne er taget af, så det er den rå cement der synlig. De oprindelige kakler på de danske gasborde kan ikke tåle frost, så man kan lige så godt fjerne dem hvis bordet skal stå ude om vinteren.
De 2 store sandstens krukker er købt i Frankrig og fragtet med hjem når vi har været på indkøb dernede.
Det skal heller ikke se al for julet ud endnu, den pyntning må vente til november. Glæder mig faktisk lidt til al julehalløjet med at pynte op :-)
Vi "ses"
Kram Lene


tirsdag den 21. september 2010

Efterårs ommøblering!

Hej Alle Sammen.

Vil bare vise lidt billeder herhjemme fra mig, selv efter jeg har fået lidt "nye" møbler og småting ind i huset.
Den gamle bænk i gangen, har stået hele sommeren ude i haven. Kluddetæppe er købt på loppis i Sverige ( elsker lilla) og det er netop det jeg godt kan li`ved tæppet, at det kun er i lilla nuancer. Tror jeg betalte 150,- kr. for det!

Puden er fra min butik, men jeg ved ikke, om den skal få lov at blive, farven passer godt nok, men måske jeg skal sy en pude af gamle tekstiler, som jeg er stor samler af...kan ikke gå på loppemarked uden at have et eller andet med hjem, i gamle klude som min mand siger :-) OK, jeg køber nok lidt raskere ind end jeg får syet noget af det!

Gardinet i gangen foran hoveddøren er faktisk et af mine syprojekter som er blevet til noget! Det er syet af en gammel håndbroderet hør dug, den er så fin og det giver en hel anden stemning end nye tekstiler! UPS! jeg vil ikke træde feks. alle Greengate elskerene over tæerne, men der skal være noget for enhver smag, og jeg kan faktisk også godt lide Greengate, farverne er bare lidt for friske herhjemme hos os.....men man ved jo aldrig om man skifter mening, det er sket før :-)
Det mørke skab i stuen det er rosafarvet indvendigt med gammel maling, rummer noget af mit fattigmandsølv. Det er fra vores butik.
Jeg er også, eller har været storsamler af fattigmandsølv, men jeg er begyndt kun at købe det, hvis det er sjældent og noget jeg aldrig har set før. Glæden ved bare at eje fattigmandssølv (det gamle) er skøn, men man skal jo heller ikke samle til bunke :-)

Håber alle har haft en dejlig dag :-)

Knus og Kram
Lene

Min lille Rosapige.

Et par gamle balletsko i en lavendel kasse, som jeg har fået af min veninde.Kæmpe meget gammel madonna billede, desværre med lidt reperationer og hår revner. Men pyt, jeg ved ikke helt endnu om jeg selv vil have det eller om det skal i butikken!

Det her er et gammelt belgisk billede i glas, med håndskrevne tekster. Også sat lidt i venteposition.
Gammelt spejl som helt sikkert bliver sat tilsalg på netshoppen, jeg skal bare lige låne det lidt :-) Det gør jeg tit, måske lidt for meget, synes mine piger! De klager ofte over, at de aldrig kan komme hjem, og så er alt, bare ved det "ganle" det er nok noget med tryghed hos far og mor.

søndag den 19. september 2010

GIVE AWAY TIME!

Jeg har taget lidt foto fra vores butik i Frederiksværk. Der er ret så mange ting i butikken lige nu, så det ser måske lidt rodet ud fordi det stå lidt i lag....kunne virkelig godt bruge 50 kvm. mere plads,MINDST!

Jeg har tænkt mig at lave en lille GIVE AWAY for dem som  læser min blog og som vil komme og besøge mig i butikken.
Det vil foregå på den måde at man skal lægge en kommentar her på bloggen, om at man gerne vil komme forbi butikken og hente sin gave...der er selvfølgelig ingen købetvang, bare I fortæller hvilken blog I evt. har. Gaven er foreløbig lidt hemmelig, men den vil have en værdig af omkring kr. 150,- og jeg udlodder ialt 15 gaver. Jeg kan selvfølgelig godt afsløre at det er rene natur-velvære produkter, jeg sætter et foto på bloggen i næste uge af hvad det helt konkret er :-)
Vi slutter GIVE AWAY den 25. oktober.

Mange kærlige Hilsner

Lene