tirsdag den 10. november 2009

Indkøbstur til Belgien og Frankrig.

I weekenden her i uge 46 er det vores datter Simone, som I kan se på billedet, der passer butikken for os.
Vi skal på indkøbstur til Frankrig og Belgien. Vi tager rundt til de forskellige loppemarkeder for at finde skønne gamle franske møbler og småting.
Vi håber at vi er heldige at det ikke regner når vi kommer frem, for gør det det, er der næsten ingen varer at finde, de handlende gider simpelthen ikke pakke deres ting og sager ud, det er jo egentlig også meget naturligt, for der er ikke noget værre end når alting bliver silende vådt!
Når vi har kørt i de 10-12 timer turen varer, er man godt radbrækket og det er skønt at kunne strække sig og mærke spændingen, om det nu er idag man gør et kup ;-)
Det er hårdt arbejde at være på indkøb på loppemarked, ofte starter de kl.04 om morgenen, og der er det bælgmørkt, alle der er vandt til at handle på markeder, render rundt med nogen kæmpe lommelygter. Vi har prøvet at glemme vores lygte og så komme til at købe noget værre skrammel der er gået istykker, men det gør man nok kun en gang, for der er virkelig tale om dyre lærepenge.
Ellers er det bare om at være lynhurtig til at komme rundt og spottede gode køb, for det er en kamp om at få fingerene i de bedste varer, og det er en kamp alle mod alle. Man er ret så træt den første dag, og der er ikke noget skønnere end at indlogere sig på et af de små B&B som vi plejer at overnatte på.My husbond and I our trip to belgium. It is a lot fun to pick out all the fine goods on all the antique markets, but also very hard! You have to get up early in the morning, when its dark, cold and rainy! Furthermore you have to be fast and quick otherwise you dont get all the goods before its long gone..! Our daughter (on the pic.) is taking care of the shop while we are gone

1 kommentar:

  1. eToro is the #1 forex trading platform for rookie and advanced traders.

    SvarSlet

På forhånd tak fordi du vil bruge 1 min. på lige at smide en kommentar, en tanke eller ris/ros til bloggen:)
Hvis du har en blog, så send mig endelig et link...

Hjertlig Hilsen Lene

Thank you so much for leaving me a comment, some thoughts or feedback!- Means alot to me:)
Please send me a link to your blog and i will post it :)

XoXo
Lene