tirsdag den 23. august 2011

Nyheder fra Formland.

Ja, det er længe siden jeg sidst har skrevet på bloggen!
Jeg har ikke rigtig været in the mood, jeg går jo og venter på at blive opereret for den tumor som jeg i tidligere indlæg har fortalt om.
Jeg frygter operationen, som er en 15 timers lang seance, der includerer flere forskellige hold af læger med hvert sit speciale. Jeg sover, det ved jeg jo godt, men hvad med bagefter! Jeg HADER at have ondt efter en operation, har prøvet det en hel del gange efterhånden.

Jeg skal indlægges på mandag i næste uge, og skal være indlagt i 14 dage, så det bliver nok lidt stille her på bloggen igen...nu må vi se hvordan jeg har det :-) Det skal jo ikke ende med at blive " Lenes hospitalsdagbog" selvom jeg måske nok selv ville kunne få sat nogen tanker på plads !

Nå, men det jeg egentlig ville fortælle det er, at min søster Susan, jeg og vores to store piger har været på Formland Messe, for at se på de forskellige engrosfirmaers bud på efterår og jul til butikkerne.Det er 1½ år siden jeg sidst besøgte messen, ( er der 2 x om året)  Jeg følte efterhånden at det var på tide at få lidt inspiration og se hvad vi kan vente os på boligfronten i den kommende tid.

Julen var der mange bud på, lige fra det overpompøse glitterværk til de lidt mere afdæmpede gammeldags farver, som vi har set i en del år efterhånden, men bare endnu mere rustik med råt jern og ting der ligner noget vi selv kunne have siddet og nørklet med i de mørke efterårs dage. Jeg er ikke så vild med glitter, og har egentlig haft den samme smag for julepynt i mange år. Jeg elsker den hyggelige autentiske stemning både ude og inde, udendørs kan vi jo heldigvis pynte op hele året rundt, bare med forskellige elementer og planter.
I kan se nedenstående billeder af nogen af de ting der vil komme i butikken i meget nær fremtid, jeg er vild med genbrugstanken, og elementer fra fabriksstilen, så her er mine bud på nogen af de varer der bliver hotte, og som kommer på nettet og i butikken.
Bord i jern findes i 2 str. kr. 1145,- og kr. 549,- puffen kr. 740,-lavet af gamle soldater telte.

Bordlampe kr. 1125,- glasset på lampen stammer fra forlygten på en gammel bil, super sej. Sådan en skal helt sikkert hjem og stå hos os!!
Stolen ligner en Tolix, men det er det IKKE,  den er super skøn alligevel, også en af mine musthaves!
Puder lavet af gamle militær telte, alle med tryk kr. 389,- stk. str. 40x40 cm.

Siddehynder kr.385,-

Massiv lampefod lavet af naven fra et gammelt vognhjul er i massiv træ Høj 60 cm. kr. 869,- u. skærm.

Er der nogen af Jer der skulle være interesseret i at eje nogen af ovenstående skønne ting skal I bare sende en mail. Vi sender varerne så snart de er på lager, nærmere om datoen for levering kommer.

Ha`det super, jeg planlægger at præsentere flere af de skønne ting vi har bestilt fra messen.

Kærlige Hilsner
Lene3 kommentarer:

 1. Hej Lene.. väldigt mycket fint du visar.. vill ha grejer alltihop:)
  Pia

  SvarSlet
 2. Hoppas att operationen går bra och att du blir frisk igen. Ber för dig! Underbara inredningsgrejer du har skaffat! Vill ha...kramis semlan(mys och hemtrevnad)

  SvarSlet
 3. Hyggelig å lese innlegg på bloggen din igjen! Ønsker deg lykke til med operasjonen og tiden etterpå. Håper det går så skånsomt som mulig.

  Gleder meg til å lese innlegg fra deg igjen!

  Mvh Hilde, Norge

  SvarSlet

På forhånd tak fordi du vil bruge 1 min. på lige at smide en kommentar, en tanke eller ris/ros til bloggen:)
Hvis du har en blog, så send mig endelig et link...

Hjertlig Hilsen Lene

Thank you so much for leaving me a comment, some thoughts or feedback!- Means alot to me:)
Please send me a link to your blog and i will post it :)

XoXo
Lene