søndag den 7. februar 2010

Nyt pust til webshoppen!


Kære alle mine skønne læsere
Som i måske ved, så ligger jeg stadig syg! - Nogle dage har jeg det okay, andre har jeg det rigtig dårligt! Derfor har jeg ikke været så god til at holde bloggen helt opdateret. Min Datter har heldigvis været rigtig behjælpsom med dette:)
Jeg har tilgengæld haft rigtig god til, at tænke lidt over hvordan stilen i butikken, på webshoppen og på bloggen skal være. Jeg har i lang tid følt at det var rodet og for mørkt... Derfor bliver kodeordet i fremtiden LYST, lyst, lyst! Jeg lader mig blandt andet inspirere af dette billede, da jeg synes at dets farver og materialer er helt fantastiske.
Derudover skal webshoppen også moderniseres  lidt. Jeg er allerede igang nu med at få gjort den en smule mere tilgengængelig for udenlandske kunder. I fremtiden håber jeg også på at få nogle federe billeder ind, og gjort den mere "lækker".
Men som i ved, så blev Rom jo ikke bygget på en dag, specielt ikke hvis man er syg.. Så håber i alle har tålmodighed med mig:)

Go'nat
Lene

Dearest readers
as you perhaps know, I am still sick! luckly my daughter is helping me but she also has other things do..therefore the blog is a bit quite in the moment! The good thing about laying in bed all day is that I have time to think about some changes I want to do in the future. I want the style on the webshop, the blog and my own home to be more light!
But as you all know- Rome wasn't built in one day(especially not when you are sick).  But I have already made the webshop more useable for english speaking cutomers!  It is not perfect yet, but i'm working on it:)
Sleep tight!
Lene

2 kommentarer:

 1. Ønsker deg riktig GOD bedring og håper du snart er frisk igjen :)
  Klem,Kari

  SvarSlet
 2. OMG,
  I hope you are feeling better soon.
  I'm glad your daughter is there to help.
  Take good care,
  Rosemary

  SvarSlet

På forhånd tak fordi du vil bruge 1 min. på lige at smide en kommentar, en tanke eller ris/ros til bloggen:)
Hvis du har en blog, så send mig endelig et link...

Hjertlig Hilsen Lene

Thank you so much for leaving me a comment, some thoughts or feedback!- Means alot to me:)
Please send me a link to your blog and i will post it :)

XoXo
Lene