torsdag den 25. februar 2010

Simones Loppemarksfund!


Loppemarkedsfund: Isske, dessert skåle i glas, ur, knivsliber, skål, salatske og matchende brødkniv, klejneskærer, lille flødekande, vin åbner, og vinprop.
Jeg (Simone) vil lige vise jer alle hvad man kan gøre af fund på diverse loppemarkeder.. !
Som i ved, så tager min mor og jeg tit på loppemarkeder, mest om sommeren. Men er der et om vinteren så er vi der med det samme:) - Ud fra disse billeder kan i se hvad jeg gjorde af fund til mit køkken. Min kæreste og jeg var så heldig, at få en dejlig lejlighed i sommers. Når man står som to unge studerende, uden en krone på lommen, så er loppemarkeder virkelig gode! Godt nok hjælper min meget til med at supplere med møbler, men det er også rart at investere i sit eget... Billeder at min leljighed kommer på bloggen senere hen. At starte sit eget er jo en lang proces, som tager tid hvis det skal være personligt og hyggeligt. Jeg elsker min mors stil, og den hvide, men det er jo desværre ikke en stil hvor det hele kan købes i IKEA. Men egentlig er det jo ret sjovt, at gå og samle ind til hjemmet hen af vejen...
I weekenden fandt jeg alt det som er på billed to, resten fandt jeg i sommers:)

I (simone) would like to show you some of my findings on some of the fleamarket me and my mom have visited. It is quit expensive to live on you own, specially when you study! So I loove to find things on fleamarket, speciel things that makes my appartment cozy and unique:) My parents are helping me alot when it comes to all my furniture... I feel sooo lucky that I can take (or borrow) all that I want from their shop...I mean how lucky am I?!

My fleamarket findings include: Ice cream spoon, glas plates, clock, knife sharpener, little bowl, fork for salad and matching bread knife, cookie knife (dont no its name), little cream jug, vine opener, and vine stopper.

2 kommentarer:

  1. I adore the wire stand!
    Rosemary

    SvarSlet
  2. I think it's new actually? - Think I got it from my moms shop?

    SvarSlet

På forhånd tak fordi du vil bruge 1 min. på lige at smide en kommentar, en tanke eller ris/ros til bloggen:)
Hvis du har en blog, så send mig endelig et link...

Hjertlig Hilsen Lene

Thank you so much for leaving me a comment, some thoughts or feedback!- Means alot to me:)
Please send me a link to your blog and i will post it :)

XoXo
Lene