fredag den 1. januar 2010

Godt nytår til mine skønne læsere:)Kære Læsere!
Håber i alle kom godt ind i det nye år, og havde en fantastisk aften. Jeg selv havde en meget fredelig aften sammen med min mand. Ungerne er jo blevet så store så de selv har selskaber de skal ud til, så derfor benyttede vi muligheden til at gøre aftenen til at en rigtig hyggeaften, med god mad og vin. Min mand som er forhenværende kok, havde lavet en af mine farvoritter - En god Beuf bearnaise!:)
Selvfølgelig var der også plads til at følge traditionerne med at se dronningens nytårstale og 90 års fødselsdagen. Vi valgte at fejre nytåret hjemme i år på grund af at vores lille hund er rædselslagen for fyrværkeri. Hun klarede det dog fint nok denne gang. Sidst men ikke mindst vil jeg gerne sige tak til mine læsere fordi de følger med, og jeg håber i vil følge mig lidt endnu. Jeg ser ihvertfald frem til et nyt år, hvor bloggen forhåbentlig bliver endnu større, og endnu bedre!
Endnu en gang Godt nytår til jer alle!

Lene

This year i celebrated NYE with my husband. It was was quite cosy, with alot of good food, some wine and some good tv shows:) I would like to thank you for following me, and i hope you will continue to do so in the new year! I look forward to make my blog even bigger and better in the new year, so stay tuned! Happy new year
- Lene

2 kommentarer:

  1. Vad kul att få hitta din blogg! Så mysigt du har det!

    Önskar dig god fortsättning på ett nytt spännande år!

    Kram kram!

    SvarSlet

På forhånd tak fordi du vil bruge 1 min. på lige at smide en kommentar, en tanke eller ris/ros til bloggen:)
Hvis du har en blog, så send mig endelig et link...

Hjertlig Hilsen Lene

Thank you so much for leaving me a comment, some thoughts or feedback!- Means alot to me:)
Please send me a link to your blog and i will post it :)

XoXo
Lene