søndag den 31. januar 2010

Kort opdatering


I Har måske lagt mærke til at bloggen har været død weekenden over, dette skyldes at min mor er blever indlagt med en meget slem mave influenza! - Hun har det efter omstændighederne okay, dog med en del smerter.
Derfor vil jeg, hendes datter tage over i de dage hun er væk. -Håber det er iorden og i stadig vil følge med på bloggen:)

Som der tidligere er givet udtryk for, så har jeg jo den samme store passion for møbler, som min mor! Langt hen af vejen har vi den samme smag hvad angår møbler og boligindretning. Jeg er nok bare lidt mere tilbageholdende med det alt for "slidte"... Hvidt og romantisk er lige mig!
Desværre må vi jo aflyse vores formland tur her i næste weekend. Vi havde ellers lige glædet os til en rigtig mor-datter-tur!
Som i kan se, så har jeg lige vedlagt et foto af mig, så der kommer billede på hvem det er der laver alle de hersens skriblerier!  
Billedet tog min mor, da vi var på stranden i sommers! Blomsterkransen er lavet af nogle af de blomster min mor har i sin have. Jeg selv bor i lejlighed, så jeg har hverken have eller blomster uden for mit vindue. Derfor er det altid rart at komme hjem til barndomshjemmet.

God weekend!
-Simone


Short update:
My mom has been hospitalized because of a really bad stomach flu! She is okay, and hopefully she will be home soon! until then I, her daughter will be taking care of the blog..
As said before my mother and I have the same passion for interior, style, etc. And almost the same taste...
I have posted a photo of me so you can see who is scribbeling on the blog. The photo is taken by my mom last summer at the beach. The wreath of flowers is from my mothers garden.  
Well enough of me, I will keep the blog updated as good as I can, so hope to see you all soon:)

Enjoy the rest of the weekend
-Simone

 

2 kommentarer:

På forhånd tak fordi du vil bruge 1 min. på lige at smide en kommentar, en tanke eller ris/ros til bloggen:)
Hvis du har en blog, så send mig endelig et link...

Hjertlig Hilsen Lene

Thank you so much for leaving me a comment, some thoughts or feedback!- Means alot to me:)
Please send me a link to your blog and i will post it :)

XoXo
Lene